Zo werkt slaapadvies aan huis

Uitstekende nachtrust begint bij advies op maat

1. De ruimte
In welke ruimte slaap je en hoe is die ingericht? Wat kan beter? De ruimte waarin je slaapt is het meest onderschatte element van goede slaap!
2. De persoon
Wat zijn je voorkeuren? Hoe zit je lijf in elkaar? Waar heb je last van? Heb je bijvoorbeeld vaak koude voeten?
3. Slaapsysteem
Wat heb jij nodig voor een ongekende nachtrust? Hoe moeten we het matras op maat maken voor jou? Wat combineren voor jou?
Contact met Aangenaam Slapen

Bel 0800-aangenaam
(0800-226436226)
helemaal gratis
om telefonisch een
afspraak te maken

Of button
kom naar ons slaapadviescentrum >>

Plan direct een
afspraak

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wil jij ook goed slapen? Dit is onze aanpak

Persoonlijk matras

100% persoonlijk
Slaapcomfort is 100 procent persoonlijk. We komen ons concept graag bij jou thuis uitleggen. Je wordt meteen opgemeten, zodat we een specifiek advies kunnen geven over wat de beste matras voor jou is. Heb je een partner, vriend of vriendin die ook op zoek is naar een slaapoplossing? Nodig die dan ook uit, vertrouwd in je eigen huis.

We nemen alle tijd voor je
Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom, maar bij jou thuis is alle aandacht voor jou alleen en krijgen we een nog beter beeld van jouw huidige slaapsysteem. Ook kunnen we thuis meteen alles inmeten.
Huidige bed als vertrekpunt

Huidige bed als vertrekpunt
Alleen bij jou thuis kunnen we zien in welke ruimte je slaapt, wat de huidige conditie van je bed is en wat het klimaat van je slaapkamer is. Een belangrijke reden voor een advies bij jou thuis. Ook kunnen we op basis van je huidige slaapsysteem kijken wat wel of niet bij jou werkt en loop je niet het risico dat je iets koopt wat niet bij je past.

Direct ervaren
Door onze unieke mobiele showroom kunnen we je het 100 procent persoonlijke slaapsysteem direct laten ervaren. Wel zo aangenaam. Zo weet je precies wat er allemaal mogelijk is en kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Tot niets verplicht bij persoonlijk slaapadvies
Je bent tot niets verplicht!
Ons bezoek is veilig, vertrouwd en helemaal gratis. We bellen altijd even als we er bijna zijn. Natuurlijk hopen we dat je binnenkort ook een blije klant van ons bent, maar dat is helemaal aan jou. Je krijgt van ons in ieder geval een compleet aanbod, zonder verborgen kosten. Geen meerwerkkosten achteraf of een extra factuur voor het bezorgen. Alles in een transparante offerte, van a tot z.

Heb je het idee dat je beter zou kunnen slapen? Doe onze slaapscan en kom erachter! Ontvang meteen inzichten in wat je eraan kunt doen!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Persoonlijk Slaapadvies