Wij willen dat heel Nederland met een glimlach wakker wordt

Over Aangenaam Slapen

Het is onze droom klanten blij te maken! Tevreden is voor ons niet goed genoeg. Wij komen elke dag uit ons heerlijke bed, zodat jij de meest persoonlijke en op jou afgestemde slaapoplossing krijgt.

Het concept van Aangenaam Slapen

Keuzestress over jouw matras of bed?
Ons concept helder en eenvoudig.

Wij geloven namelijk dat de standaard voor jou geen oplossing is. Alle kleuren, vormen en moeilijke termen ten spijt, je slaapt uiteindelijk op precies hetzelfde matras als je buurman of buurvrouw. Bij Aangenaam Slapen zijn alle maten mogelijk, je slaapoplossing wordt namelijk precies op jouw maat gemaakt. Dan hebben we het niet over onze vele mogelijkheden qua afmetingen, vormen en kleuren, maar vooral over de inhoud van het matras, de boxspring of de lattenbodem.

Onze missie?
Heel Nederland een glimlach.

Het is onze missie dat iedereen wakker kan worden met een glimlach. Niet alleen hier in Nederland, maar wereldwijd. Er is hier genoeg om van te delen, vinden wij. Wij hopen ons kleine beetje te kunnen bijdragen aan de droom van een ander.
Dream2 Stichting

Ook maatschappelijk betrokken
Stichting Dream2

Vanuit onze stichting Dream2 verstrekken wij gratis matrassen of bedden in derdewereldlanden of aan partijen of mensen die veel voor de maatschappij doen. Hiervoor laten we speciaal ontwikkelde matrassen maken die onder zware omstandigheden goed blijven (denk aan het zand en de warmte in Afrika). Deze matrassen worden vacuüm verpakt in een container (zo passen er meer in) en uitgedeeld door lokale liefdadigheidsorganisaties.

Bekijk een impressie van onze showroom en ervaar hoe wij jou graag advies geven over comfortabel en ergonomisch slapen.

Al onze unieke slimme slaapinnovaties zien?
Download of bestel onze brochure

Contact met Aangenaam Slapen

Bel 0800-aangenaam
(0800-226436226)
helemaal gratis
om telefonisch een
afspraak te maken

Of button
kom naar ons slaapadviescentrum >>

Plan direct een
afspraak

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Persoonlijk Slaapadvies