Beter slapen voor senioren dankzij slim maatwerk

Als je ouder wordt is goed slapen en makkelijk gebruik van je bed een onmisbaar onderdeel van je dagbesteding. Wie heeft er nog echt verstand van slapen in jouw levensfase en wie kijkt er verder dan alleen maar lekker liggen? Bij Aangenaam Slapen zijn we gespecialiseerd in slapen voor de 50+ er. Niet alleen in onze kennis, maar ook zeker in onze oplossingen.
Bedden en matrassen voor senioren

Vakkundig
persoonlijk advies

Los van de uitgebreide mogelijkheden van de producten van Aangenaam Slapen hebben onze medewerkers veel kennis en ervaring. We kunnen niet genoeg benadrukken dat een goed advies er pas echt voor zorgt dat je het allerbeste slaapsysteem krijgt.

Onze
senioren-oplossingen

  • Seniorenboxspring

  • Seniorenledikant

  • Seniorenmatras

  • Seniorenlattenbodem

  • Dekbedden, kussens en bedtextiel voor de 50+’ers

Seniorenboxspring voor optimaal comfort

Seniorenboxspring

Misschien moeten we het dan ook een seniorenboxspring noemen, want met onze uitgebreide mogelijkheden is jouw boxspring klaar voor de toekomst. Terwijl je van de buitenkant alleen een prachtige boxspring ziet, zitten er onder de ‘motorkap’ meerdere mogelijkheden om het jou zo aangenaam mogelijk te maken. Wat daarnaast minstens zo belangrijk is, is dat het slaapsysteem aan de binnenkant totaal op jouw persoonlijke wensen en fysieke kenmerken kan worden aangepast. Zo ben je verzekerd van het hoogste slaapcomfort.

Enkele mogelijkheden:
ideale hoogte – hoog-laagfunctie – uitstapverlichting – verstevigde randen – verrijdbaar – natuurlijk of synthetisch

Seniorenledikant

Eindelijk een ledikant helemaal naar jouw smaak én met de functies die je nu of in de toekomst nodig hebt. Of het nu gaat om de ideale instaphoogte of de mogelijkheid de bedden uit elkaar te schuiven (voor het stofzuigen) of in bed te worden verzorgd … Bij Aangenaam Slapen kijken we samen naar je huidige situatie en je behoefte voor de korte én de lange termijn, waarbij we geen concessies hoeven te doen. En mocht er later toch iets extra’s nodig blijken te zijn, dan past dit altijd in jouw vernieuwde slaapsysteem. Wel zo aangenaam!

Enkele mogelijkheden:
ideale hoogte – hoog-laagfunctie – uitstapverlichting – verstevigde randen – verrijdbaar – natuurlijk of synthetisch

Seniorenmatras op maat

Seniorenmatras

Onze matrassen zijn niet alleen uniek doordat ze kunnen worden aangepast op jouw voorkeuren en fysieke kenmerken, ze zijn ook nog eens perfect afgestemd op je levensfase en zelfs aanpasbaar wanneer dit nodig is. Zo hoef je het matras niet te keren en kun je het opmaken met een topperhoes en het bovenblad (de tijk/spiegel) gemakkelijk afritsen en wassen. Daarnaast kun je het bovenblad waterdicht maken of vervangen door een extra comfortabele laag, bijvoorbeeld bij een gevoelige huid. Het is maar net waar je nu behoefte aan hebt. En tegelijk is het prettig te weten dat je matras kan worden aangepast.

Enkele mogelijkheden:
hoeft niet gekeerd te worden – topperinkeping – verstevigde randen – extra ventilatie – waterdichte hoes – natuurlijk of synthetisch

Seniorenlattenbodem

Zelfs onze lattenbodems beschikken over mogelijkheden die het voor jou als 50+’er een stuk aangenamer maken. Zo kunnen de latten individueel voor je worden ingesteld, zodat je de beste ondersteuning en dus het hoogste slaapcomfort ervaart. Daarnaast kan er nu, of in de toekomst, een hoog-laagfunctionaliteit aan worden toegevoegd. Ideaal voor het opmaken, het stofzuigen (wanneer het bed verrijdbaar is gemaakt) of als je ooit verzorging nodig hebt.

Enkele mogelijkheden:
Elke lat persoonlijk instelbaar – in hoogte verstelbaar – verrijdbaar – later aan te passen

Dekbedden, kussens en bedtextiel voor de 50+er

Dekbedden, kussens en bedtextiel voor 50+’ers

Wanneer je ouder wordt, krijgt je lichaam vaak andere behoeften en voorkeuren, zoals de manier waarop je kou en warmte ervaart en hoe materialen aanvoelen. Moet bedtextiel bijvoorbeeld van natuurlijke materialen gemaakt zijn of antiallergisch of waterdicht zijn? In ons assortiment kun je alle kanten op, waarbij jouw comfort vooropstaat.

Enkele mogelijkheden:
met fysiokenmerken – aanpasbaar – afgestemd op klimaat – waterdicht – afgestemd op persoonlijke kenmerken – antiallergisch – natuurlijk

Al onze unieke slimme slaapinnovaties zien?
Download of bestel onze brochure

Contact met Aangenaam Slapen

Bel 0800-aangenaam
(0800-226436226)
helemaal gratis
om telefonisch een
afspraak te maken

Of button
kom naar ons slaapadviescentrum >>

Plan direct een
afspraak

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Persoonlijk Slaapadvies